ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

γυροσ του νησιου

Κωδ: C1

170€ *

Μία ολοκληρωμένη εκδρομή όπου γνωρίζουμε τα πιο όμορφα αξιοθέατα του
νησιού, η οποία περιλαμβάνει γραφικά χωριά, όμορφες παραλίες,
εστιατόρια, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κλπ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ

Τι περιλαμβάνει

Η εκδρομή μας ξεκινάει από την Χώρα ( ή από το κατάλυμα, κατόπιν συνεννόησης) και επισκεπτόμαστε το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Τήνου όπου γίνεται μια μικρή ιστορική αναφορά.  Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το παραδοσιακό χωριό Καρδιανή όπου η αμφιθεατρική θέα που έχει στο Αιγαίο, καθώς και η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του το κάνουν ένα από τα ομορφότερα χωριά της Τήνου.
 
΄Επειτα η εκδρομή μας σταματάει στον Πύργο, ένα χωριό πραγματικά κτισμένο από μάρμαρο, φημισμένο για την μαρμαρογλυπτική του και γενέτειρα του γνωστού μαρμαρογλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά. Εκεί θα περιηγηθούμε στα σοκάκια του χωριού, θα κάνουμε διάλειμμα για γλυκό ή καφέ στην περιβόητη πλατεία του και θα επισκεφθούμε το μουσείο μαρμαροτεχνίας.
 
Η διαδρομή μας συνεχίζεται προς την ενδοχώρα του νησιού και συγκεκριμένα  στην παραλία της Κολυμπήθρας. Μία από τις ομορφότερες οργανωμένες παραλίες του νησιού όπου θα κάνουμε μια στάση για μπάνιο.
Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε κάποιο γραφικό χωριό για μεσημεριανό φαγητό.
 
Τέλος επισκεπτόμαστε το μοναδικής ομορφιάς κομμάτι του νησιού με τους αμέτρητους διάσπαρτους στρογγυλούς βράχους. Ένα ιδιαίτερο φαινόμενο που συναντάται σπάνια παγκοσμίως. Συγκεκριμένα θα επισκεφθούμε το χωριό Βωλάξ το οποίο είναι χτισμένο ανάμεσα στους μεγάλους αυτούς στρογγυλούς βράχους.
 
Η διαδρομή μας τελειώνει με την επιστροφή μας και πάλι πίσω στο λιμάνι.
 

ΠΑΚΕΤΟ ΕΩΣ 4 ΑΤΟΜΑ

ΠΑΚΕΤΟ ΕΩΣ 9 ΑΤΟΜΑ

170€

* (η τιμή αφορά τo πακέτο)

350€

* (η τιμή αφορά το πακέτο)

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ